Élelmiszeripar

Cégünk nem eltitkolt célja, többek között az élelmiszeriparban elérhető munkakörök vonzóvá tétele, pályakezdő fiatalok számára. Válaszd gyakornoki programunkat, ha minőségi környezetben és körülmények között hasznosítanád tudásod.

Az élelmiszeriparban jelentős szerepet betöltő vállalataink kiemelt figyelmet fordítanak nemcsak a fenntarthatóságra, hanem a fogyasztói tudatosság növelésére is, az ágazat sokszínűségét kihangsúlyozva. Az élelmiszeripari termelés nemzetgazdasági fontosságát jelzi, hogy a teljes feldolgozóipari teljesítménynek, több mint a tizedét adja. Munkánkat a hazai termékek iránti elköteleződés és az innováció fémjelzik.

Cégcsoportunk a malomipar és árutojástermelés mellett két kiváló borászattal is rendelkezik az ország két jelentős bortermő vidékén: a Chateau Dereszla Pincészet a Tokaj-hegyaljai borvidéken és a Canter Borház a Balaton-felvidéken.

Keressük azokat az élelmiszeripar iránt érdeklődő fiatalokat, akik friss lendülettel vágnak neki egy új világ felfedezésének. Akik lelkesek, bátrak, mernek gondolkodni, és nem untak bele a tanulásba, hanem arra vágynak, hogy az elméleti tudást valódi gyakorlati munkával ötvözzék.

Széles ügyfélkörünknek köszönhetően változatos feladatokkal várunk gyakornoki programunkba, ahol a céggel együtt fejlődhetsz Te is.

Az Élelmiszeripar alágazatai:

  • Malomipar
  • Borászat
  • Étkezési tojástermelés