Gazdaság, Könyvelés, Pénzügy

Egy adott vállalkozás pénzügyi részét mindenkori felelősség, precizitás és igényesség jellemzi. Amennyiben szeretnél bepillantást nyerni a nálunk zajló munka folyamataiba, várjuk jelentkezésed gyakornoki programunkba!

Közgazdasági, számviteli, ügyviteli és anyaggazdálkodási szolgáltatásokkal, valamint hosszú és rövidtávú tervezési, szervezési, kontrolling és adótanácsadási tevékenységgel biztosítjuk a cégek gazdasági hátterének stabilitását. Továbbá Auditálás, kintlévőségkezelés, banki ügyekkel kapcsolatos szaktanácsadás területeken, illetve költségvetési, adóügyi, ellenőrzési, nyilvántartási és végrehajtási feladatok ellátásával segítjük a cégek általános pénzügyeinek rendezését. Stabilitásunk biztosítéka mindaz az igényes szakmai munka, amit társaságunk működése szempontjából a legfontosabb értéknek tekintünk. Célunk a gazdasági folyamatok területén szerzett tapasztalat és tudás ötvözése, elősegítve ezzel ügyfeleink igényeinek komplex kiszolgálását, problémáink sokoldalúbb megoldását. Hitvallásunk, hogy a gazdasági élet prioritását nem az egyszerű, hanem a minden időben hatékony megoldások jelentik.

Láss bele te is a pénzügyi szakma legjavába. Amit kínálunk pályázóink számára: változatos pozíciók pénzügyi területeken, széleskörű tanulási és fejlődési lehetőség.

Gazdaság, Könyvelés, Pénzügy részterületei:

  • könyvvizsgálat
  • adószakértés
  • auditálás
  • számviteli szolgáltatások
  • pénzügyi elemzések