Gyakornoki program

A Bank gyakornoki programjának célja, hogy Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő univerzális bankjaként különböző szakmai területeink betekintést engedjenek főiskolai és egyetemi tanulmányokat folytató hallgatók számára, hogy megismerhessék az adott területek mindennapi szakmai feladatait, a gyakornokokra tapasztalataikhoz, valamint tudásukhoz, tanulmányaikhoz illeszkedő feladatokat bízzanak.

Gyakornokaink így betekintést nyerhetnek a szakmai terület működésébe, szervezeten belüli szerepkörébe, projektjeibe, mindennapi feladataiba, tanulmányaikat valódi, életszerű tapasztalatokkal mélyíthetik el.

A gyakornoki foglalkoztatás további célja, hogy a gyakornokaink a teljesítményüktől és a területen megnyíló lehetőségektől függően főállású pozícióban folytathassák munkájuk a gyakorlatidőszak lejárta után. Ennek érdekében a gyakorlat ideje alatt a gyakornokok teljesítménye, fejlődése, csapaton belüli együttműködése alapján folyamatos visszajelzést és fejlődési lehetőséget biztosítunk.

Leggyakoribb területek:

  • Informatika
  • Pénzügy
  • Adminisztráció
  • Gazdasági területek
  • Marketing

Jelentkezés gyakornoki programunkba:

Aktuálisan nyitott gyakornoki lehetőséginket Karrieroldalunkon tesszük közzé.

A regisztrációt és az önéletrajz feltöltését követően a meghatározott szempontok alapján szakmai előszűrést végünk

Szakmai interjú során lehetőség nyílik egy személyes beszélgetés alkalmával a bemutatkozásra, és megismerni a terület feladatait és szerepkörét

Kiválasztott gyakornokainkkal az iskolaszövetkezet veszi fel a kapcsolatot szerződéskötés céljából

Fontos tudni:

Gyakornokainkkal 6 hónapos megállapodást kötünk

Heti 20 óra munkavégzésre van lehetőség előre egyeztetett, rugalmas időbeosztással

Gyakornokaink munkáját versenyképes órabérrel honoráljuk

A foglalkoztatáshoz aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszony, vagy 25. betöltött életév alatt, passzív nappali tagozatos hallgatói jogviszony szükséges