Marketing, Média, PR és Rendezvényszervezés

Vállalati szempontból a marketingfunkció kiemelt jelentőségű, mert a vállalaton kívüli piaci információkat képes belső erőforrássá alakítani, amely nagyban hozzájárul egy szervezet sikerességéhez. Az igazán jó marketinges a céggel együtt, folyamatosan fejlődik. Gyere és próbáld ki magad nálunk!

Csapatunk olyan szakemberekből állt össze, akik a marketingmenedzsment és a rendezvényszervezés különböző területein komoly hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek. Szakmai felkészültségünk és kapcsolatrendszerünk révén képesek vagyunk ügyfeleink számára gyors, precíz és magas szintű megoldásokat kínálni. Referenciáink között a termelő vállalatoktól a szolgáltató szektoron át a kormányzati és önkormányzati megrendelésekig számos elvégzett munka megtalálható. A klasszikus marketing szolgáltatások – arculattervezés, webdesign, grafikai és nyomdai előkészítés, csomagolástervezés, fotózás – mellett az online marketing és a közösségi kommunikáció is erősségünk, kiállítási installációink által pedig emlékezetessé tesszük megbízóink megjelenéseit.

Amennyiben szeretnéd frissen megszerzett marketing irányú tudásodat élesben is kipróbálni akkor gyere és csatlakozz csapatunkhoz, hogy tovább fejlődhess cégcsoportunknál!

Marketing részterületei:

  • Arculattervezés, márkaépítés
  • Hosszú és rövid távú marketingkommunikációs stratégia kialakítás
  • Tartalomszerkesztés, szövegírás, PR
  • Grafikai szolgáltatások, fotózás
  • Közösségi média és online marketing