Mezőgazdaság

Várjuk a mezőgazdasági ágazat iránt érdeklődő pályakezdő fiatalok jelentkezését! Hiszen ennek a nélkülözhetetlen területnek legnagyobb értéke a hazai termőföld és az elkötelezett szakemberek munkája.

Napjainkban a mezőgazdaságnak a társadalom számára nélkülözhetetlen alapanyagok előállításán túl, feladata a vidéki kultúrtáj megóvása, illetve a vízkészletekkel és a termőfölddel való felelős gazdálkodás révén, erőforrásaink védelme és megőrzése. Mezőgazdasági tevékenységünk során szántóföldi növénytermesztéssel és állattartással foglalkozunk. Az állattartás igényein túl növénytermesztésünk kapacitásainak jelentős része a vetőmagtermesztés, illetve az élelmiszeripari feldolgozás körében hasznosul. Élelmiszeripari ágazataink a malom- és sütőipari termékek előállítása, a gyümölcsfeldolgozás, valamint a borászat. Munkavállalóink számára biztosítjuk a fejlődésükhöz szükséges stabil hátteret és a kihívásokat az ágazat minden területén.

Mezőgazdasági tevékenységünket a Talentis Agro Zrt. fogja össze, mely egy 100%-ig magyar tulajdonú mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalatcsoport. Számos nagymúltú, történelmi hagyományokra is visszatekintő agrárvállalat, élelmiszeripari alapanyagot és fogyasztási javakat termelőüzem található a Talentis Agro Zrt. portfóliójában.

Országszerte várjuk a mezőgazdasági ágazat iránt érdeklődő pályakezdő fiatalokat.